Met meer dan 20 jaar ervaring is Gillissen Schoonmaakdiensten de specialist in schoonmaak. Wij reinigen uw bedrijf, kantoor, gebouw, trappenhuis, sanitair en algemene ruimtes weer op en top schoon en fris. Een schone, frisse woon- of werkomgeving draagt bij aan de uitstraling van uw gebouw en geeft een mooi visitekaartje af richting uw klanten, leveranciers, bewoners en bezoekers. Door gebruik te maken van de modernste apparatuur en uitsluitend milieuvriendelijke middelen, dragen wij ook ons steentje bij aan een beter milieu!

Schoon en Fris

Gillissen Schoonmaakdiensten denkt graag met u mee over een goed schoonmaakplan en met welke frequentie de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Wij zijn in het bezit van de nodige vakdiploma’s en certificaten. U kunt bij ons rekenen op veilig en verantwoord werken, kennis en betrouwbaarheid. Wilt u uw ruimte weer schoon en fris en een prettige omgeving? Wij leveren¬†kwalitatief maatwerk af, geven advies en zijn scherp geprijsd!

Flexibel

Tijden veranderen… Medewerkers, klanten, leveranciers, bewoners en bezoekers kunnen op onregelmatige tijden aanwezig zijn binnen uw gebouw. Wij zijn flexibel naar onze opdrachtgevers toe. Met heldere afspraken, goede communicatie en snel schakelen, kunnen wij optimaal onze schoonmaakdiensten leveren.