Met 20 jaar ervaring en liefde voor het vak startte Frank Gillissen in 2017 een nieuw schoonmaakbedrijf. In korte tijd heeft zijn bedrijf bewezen een goede speler op de schoonmaakmarkt te zijn. Klanten in de particuliere en zakelijke markt profiteren van zorgvuldige schoonmaakdiensten.

Vakmanschap en service op de hoogste treden van de ladder!

Waar Gillissen is geweest is het schoon en fris! Het bedrijf zorgt voor een plezierige werk- of woonomgeving waar het heerlijk toeven is. Een frisse werkplek zorgt voor extra motivatie en een goed verzorgde entree van een woonomgeving geeft gelijk woonplezier. Het plezier in het werk en het vakmanschap zijn de basis voor tevreden klanten. Door in het bezit te zijn van vakdiploma’s, certificaten en keuringen, kunt u rekenen op verantwoord werken, betrouwbaarheid en een brede kennis in de schoonmaak sector.

Milieuvriendelijk!

Wij vinden het zeer belangrijk om met onze diensten rekening te houden met de toekomst van onze leefomgeving. Wij werken met uitsluitend milieuvriendelijke middelen. Ook de materialen waar wij mee werken zijn ergonomisch en voorzien van een keurmerk!

 

Vca Logo Oud

Ipaf

Earth 158805 960 720