Een frisse uitstraling en een goede lichtopbrengst behaalt u door met een frequente wijze uw ramen te laten reinigen. Ramen wassen is onze kernactiviteit, met heldere precisie krijgen wij uw ramen op elke hoogte weer schoon en glimmend. Voor zowel particulieren als bedrijven. Zo wassen wij bij VVE’s en appartementencomplexen de ramen en lappen wij ramen voor winkels, autobedrijven en kantoorgebouwen. Ook verzorgen wij uiteraard het streeploos zemen van uw rijtjeshuis, villa, of portiekflat.

Traditionele Glasbewassing

Met ladder en zeem gaan wij nog (tot geringe hoogte) op traditionele wijze te werk. Gegarandeerd streeploos en ook nog eens tegen een goede prijs! Wij zorgen natuurlijk ook dat bij elke beurt de kozijnen, het houtwerk en de waterslagen worden schoongemaakt. Ook de houten ladders waar wij mee werken zijn stabieler dan de aluminium ladders en voelen prettig aan, daarnaast veroorzaken zij geen beschadigingen aan de kozijnen. Gillissen werkt met uiterste precisie is vakbekwaam en beschikt over de nodige diploma’s en keuringen!

Telewash-Systeem

Voor de plekken die moeilijker bereikbaar zijn, beschikken wij over een Telewash-Systeem. Telescopisch reinigen kan tot 15 meter, werkt snel en levert een streeploos resultaat op. Door gebruik te maken van osmose (gedemineraliseerd water) hoeven wij de ramen niet meer droog te trekken en is het ook een milieubewuste oplossing.