Het onderhoud van glas is zeer belangrijk. Door een goede glasbewassing, zorgt u voor een langere levensduur van het glas en bent u minder snel de nodige kosten kwijt aan renovatie of vervangingskosten. Een frisse uitstraling en een goede lichtopbrengst behaalt u door met een frequente wijze uw ramen te laten reinigen. Wij zorgen natuurlijk ook dat bij elke bewassing de kozijnen, het houtwerk en de waterslagen grondig worden schoongemaakt.

Traditionele Glasbewassing

Met een ladder en zeem gaan wij nog (tot geringe hoogte) op traditionele wijze te werk. Gegarandeerd streeploos en ook nog eens voor een betaalbare prijs! Glasbewassing is een ambacht en dient ook met verstand door specialisten uitgevoerd te worden. Gillissen Schoonmaakdiensten is vakbekwaam en beschikt over de nodige vakdiploma’s, certificaten en keuringen!

Telewash-Systeem

Voor de plekken die moeilijker bereikbaar zijn, beschikken wij over een Telewash-Systeem. Telescopisch reinigen kan tot 15 meter, werkt snel en levert een streeploos resultaat op. Door gebruik te maken van gedemineraliseerd water is het ook een milieubewuste oplossing.